Om oss

Visjon

På basis av høy etisk standard, høy kvalitet på tjenestene, høy servicegrad og miljøvennlige kvalitetsprodukter til våre kunder, skal vi bli den foretrekkende leverandør innen våre produkt- og tjenesteområder.

Produktutvalg

Produktutvalget inkluderer selvutjevnede Epoxy, Polyuretan og Polyaspartic med egenskaper som slagfast, antiskli, antistatisk m.v. Produktene er resistente mot de fleste typer kjemikalier. Vi leverer også ledende miljøvennlige rense- og rengjøringssystemer som takler de tøffeste rense- og rengjøringsutfordringer. Det etter hvert så ettertraktede produktet EG Cemcrete er også et produkt fra EpoxyGrossisten.

Fagkompetanse

EpoxyGrossisten AS besitter høy kompetanse og vi kan beskrive og tilby kvalitetsprodukter til de fleste prosjekter og bransjer. Vi i EpoxyGrossisten AS verdsetter dialog med enhver kunde, liten eller stor og er styrt mot løsningsorientert kommunikasjon til beste for kunden. Vi erfarer at veiledning og råd kan være avgjørende for et vellykket resultat for kundene våre og dette er en prioritert oppgave hos EpoxyGrossisten AS. Vårt mål er å holde kostnadene nede, for å kunne levere våre kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser. Med andre ord har vi ikke en dyr organisasjon, men driver kostnadseffektivt og sikkert.

VÅRE PRODUKSJONSPARTNERE

EpoxyGrossisten’s produksjonspartnere er verdensomspennende og anerkjent for avanserte kjemiske løsninger med mer enn 100 års erfaring innen byggebransjen. EG’s omfattende portefølje, inneholder varige løsninger for bygging, vedlikehold, reparasjon og renovering av konstruksjoner:

 • Gulv og vegg løsninger med høy ytelse
 • Betongimpregnering
 • Betongtilsetninger
 • Sementtilsetninger
 • Fasadesystemer
 • Injeksjonsmasser med høy ytelse
 • Løsninger for reparasjon og beskyttelse av betong
 • Løsninger for vannbestandighet
 • Tetningsmasser

Butikk / Shop angrerett

-Angrer du på et kjøp?

Send eller lever varen til oss innen 14 dager etter at du meldte fra at du angret deg.

OBS! Du er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for frakt.

(Right to return within 14 days of delivery)

Forhandlere & Representanter

Forhandler: Fargerike Se også vårt forhandlerkart her! EpoxyGrossisten AS søker flere Forhandlere / Representanter til å selge og bruke våre produkter og tjenester. Forhandlere Forhandlere kan velge å selge hele eller deler av vårt sortiment. Vi tilbyr produktopplæring til forhandler og deres ansatte. Vi vet dette er avgjørende for å selge løsninger best tilpasset kundenes behov og forventninger. Som forhandler forventer vi en dedikert satsning og et langsiktig samarbeid. Gode betingelser blir tilbudt forhandlere med solide ambisjoner. – Bygg -og jernvarebutikk /varehus – Fargehandlere – m.fl.   Representanter

Les Mer
Installasjonspartnere

Strategiske partnere er essensielt for å kunne levere ultimate løsninger innenfor alle bransjer. Å kombinere våre styrker med våre partneres, gjør at vi kan tilføre ytterligere verdi til våre kunder. EpoxyGrossisten AS bruker kun kompetente installasjonspartnere for å sikre den beste kvalitet og produktkunnskap ved installasjon av våre systemer. Håndverkere/bedrifter med kompetanse og erfaring innen påføring av EG’s produkter søkes for samarbeid. Vi kan tilby våre proffkunder meget gode priser. Da vi har økende oppdragsmengde i flere deler av Norge, er vi interessert i å få kontakt med håndverkere/bedrifter

Les Mer
Miljø- & Bærekraftig utvikling
Konkrete, bærekraftige fordeler Skån miljøet og styrk bunnlinjen Våre innovative produkter til byggebransjen kan gi en mer effektiv utnyttelse av ressursene. På den måten oppnår man både kostnadsbesparelser og redusert miljø- og/eller klimapåvirkning, f.eks. i form av CO2-reduksjon.

MER EFFEKTIV RESURSUTNYTTELSE MED ET EG SYSTEM

Våre produksjonspartnere har alltid vært i forkant av miljøløsninger. Hensynet til miljøet er naturlig og viktig for oss og vi har hatt denne tilnærmingen i mange år og dette betyr at miljøpåvirkningen og bærekraftig utvikling er en kritisk del av våre beslutningsprosesser for

Les Mer

Kundekategorier

EpoxyGrossisten AS har produkter til et hvert gulv behov og vi inndeler hvilke kunder vi leverer produkter til i 3 kategorier:
OLJE OG GASS INDUSTRIEN

EpoxyGrossisten AS er en sertifisert Achilles bedrift og blir stadig mer foretrukket til skip og offshore leveranser, vi tilbyr og spesifiserer systemer til:

 • Bysse/våtrom
 • Korridorer/oppholdsrom
 • Garderober
 • Arbeidsstasjoner
 • Dekksbelegg ute og inne

  ”GJØR DET SELV” KUNDER: EpoxyGrossisten AS leverer Epoxy- og enkelte polyuretanprodukter til ”gjør det selv”- kunder. Det trengs ingen fagkunnskap for å legge ut disse produktene. Det er likevel vesentlig at man leser veiledninger og datablad for de enkelte produktene slik at prosessene blir fulgt, for et godt/vellykket resultat. Disse produktene finnes hos alle våre forhandlere. Se vår forhandlerliste her. Velkommen til å ta kontakt for et godt pristilbud samt råd og veiledning!  

NÆRINGSKUNDER:

EpoxyGrossisten AS leverer sine produkter tilpasset ulike typer industri og næring, med ønsker og krav til:

 • Slitasje/varighet
 • Design
 • Hygienestandarder
 • Antistatiske belegg.
 • Støvfrie «cleanroom».
 • Belegg som tåler bruk av sterk varme ved steam/damprengjøring.
 • Diffusjonsåpne og elastiske gulvbelegg til ute- og innendørs bruk.

Diffusjonsåpne og elastiske gulvbelegg til ute- og innendørs bruk. M.m. Cookies & Personvern